Η φιλοσοφία μας

Στόχος των σχολών οδηγών  είναι η πλήρης και ολοκληρωμένη γνώση και κατάρτιση των θεωρητικών μαθημάτων – του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ)  – και του χειρισμού-δεξιοτήτων των εκάστοτε πρακτικών μαθημάτων, κατηγορίας οδήγησης ΑΜ – Α1- Α2- Α- Β- ΒΕ- Γ- Δ- Ε, με γνώμονα μια ασφαλή οδική συμπεριφορά. Μας χαρακτηρίζει η ευαισθητοποίηση που έχουμε σε θέματα ασφάλειας, αφοσίωση στη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση,  υπομονή και επιμονή για τη δημιουργία καλύτερων οδηγών για μια αρμονική συνύπαρξη όλων μας στο δρόμο.

Η εμπειρία μας και η συνεχής μας κατάρτιση έχει διασφαλίσει την παροχή υψηλών εκπαιδευτικών υπηρεσιών, τόσο στο κομμάτι θεωρητικής εκπαίδευσης όσο και στο κομμάτι της πρακτικής εκπαίδευσης, με αποτέλεσμα μια σταθερή αύξηση του αριθμού των μαθητών που εμπιστεύονται τις σχολές οδηγών μας οι οποίες συνεχώς αναβαθμίζονται για να παρέχουν τη μέγιστα δυνατή καλύτερη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στους υποψηφίους οδηγούς εξασφαλίζοντας:

98% ποσοστό επιτυχίας των μαθητών  από την πρώτη κιόλας δοκιμασία θεωρητική εξέταση και

84% ποσοστό επιτυχίας των μαθητών  από την πρώτη κιόλας δοκιμασία πρακτική εξέταση.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, την ολοκληρωμένη εκπαίδευση που παρέχουμε σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο,  να είμαστε υπερήφανοι που έχουμε περισσότερους από 5000 ασφαλείς μαθητές μας, όλων των κατηγοριών, στους δρόμους.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας

Οι ιδιοκτήτες των σχολών οδηγών  και εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών και κυκλοφοριακής αγωγής, Τάσος Κισσαμιτάκης και Γιάννης Σαούλος που συνθέτουν το δυναμικό των Σχολών Οδηγών μας, είναι:

  • Απόφοιτοι της Σχολής «Εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών» του ΙΕΚ Ηλιούπολης και της Σιβιτανίδειου Σχολής
  • Πιστοποιημένοι παιδαγωγοί κυκλοφοριακής αγωγής με ειδίκευση σε θέματα ψυχολογίας και μαθησιακών δυσκολιών από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Θράκης
  • Πιστοποιημένοι εκπαιδευτές για τη χορήγηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.) σε επαγγελματίες οδηγούς για θέματα αρχικής επιμόρφωσης και περιοδικής κατάρτισης οδηγών βαρέων οχημάτων, εμπορικών και επιβατηγών μεταφορών (βάσει οδηγίας 2003/59/ΕΚ) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Θράκης
  • Εγγεγραμμένοι στο μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., πρώην Ε.Κε.ΠΙς)

Οι υπηρεσίες μας

Στις σχολές οδηγών  παρέχεται η δυνατότητα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης για όλες τις κατηγορίες διπλωμάτων με ιδία οχήματα (ΑΜ’, Α1’, Α2’, Α’, Β’, C’, D’ & CΕ’) καθώς και η απόκτηση ειδικής άδειας ταξί και ΠΕΙ (αρχικό και επιμόρφωση) και μετεκπαιδεύσεις (συμπληρωματικά μαθήματα). Επίσης, παρέχονται υπηρεσίες διεκπεραιώσεως για αυτοκινητιστικές υποθέσεις (απώλεια διπλώματος, αναθεώρηση διπλώματος, έκδοση και ανανέωση κάρτας ψηφιακού ταχογράφου, αντικατάσταση διπλώματος σε τύπου ΕΟΚ, μετατροπή διπλώματος από χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και αντικατάσταση διπλώματος από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) (Ελβετία, Η.Π.Α., Καναδάς, Αυστραλία, Ιαπωνία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, χώρες της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης), μεταβίβαση Ι.Χ. αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας, έλεγχος ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων, κλπ).

Η διαδικασία απόκτησης άδειας οδήγησης κάθε κατηγορίας χωρίζεται σε δύο εκπαιδευτικά στάδια: το θεωρητικό και το πρακτικό

Α) Η θεωρητική εκπαίδευση παρέχεται μέσα από το πλέον ολοκληρωμένο και πανευρωπαϊκά γνωστό οπτικοακουστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα pc professional με τη χρήση video & εικόνων – κινούμενων – τρισδιάστατων (3D animation) για την καλύτερη δυνατή αφομοίωση των πληροφοριών που είναι τα εφόδια για μια ασφαλή οδήγηση τόσο σε κανονικές όσο και σε αντίξοες συνθήκες, διακριτά βέβαια για την κάθε κατηγορία άδειας οδήγησης διπλώματος.

Β) Η πρακτική εκπαίδευση έχει στόχο τον απόλυτα καλό χειρισμό της κάθε κατηγορίας οχήματος σε συνδυασμό με την αφομοίωση και εφαρμογή των κανόνων του ΚΟΚ. Σας εκπαιδεύουμε σε όλες τις συνθήκες δρόμου και κυκλοφορίας με τεχνικές αμυντικής, οικονομικής και οικολογικής οδήγησης, φροντίζοντας με υπομονή και επιμονή να προετοιμαστείτε για την αντιμετώπιση των όποιων πιθανών δύσκολων καταστάσεων κληθείτε να αντεπεξέλθετε όταν θα βρεθείτε ως νέοι οδηγοί πια στο δρόμο.

Οι σχολές μας

Οι σχολές οδηγών  δραστηριοποιούνται εδώ και 30 χρόνια στην περιοχή της Κάντζας-Παλλήνης, Λεωφόρος Λαυρίου 27, Τ.Κ. 15351, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε επεκτείνει τη δραστηριότητά μας στην περιοχή Πάτημα Χαλανδρίου επί της οδού Ηρακλείτου 57, Τ.Κ. 15238.

email: info@safeway.com.gr

 GDPR – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τηλέφωνα εκπαιδευτών

Τάσος Κισσαμιτάκης

6945 231 881

Γιάννης Σαούλος

6944 733 821